Skip to content

Om Din Matematikbog

Mest til elever

Dette er ikke en matematikbog som de andre!

Din Matematikbog er nemlig lige nøjagtigt det: Din Matematikbog.

Den tilpasser sig hele tiden, så den passer til dig og dit niveau. Ikke bare generelt, men indenfor lige nøjagtigt det, du arbejder med lige nu.

Hvor alle de andre matematikbøger – uanset om det er en bog eller på nettet – er en samling af opgaver, tekst og så videre, som er ens for alle elever, har Din Matematikbog flere udgaver af hver enkelt opgave.

Vi vælger lige nøjagtigt den opgave, som vi tror passer bedst til dig ud fra den måde, du har svaret på andre opgaver, der lignede og ud fra, hvor dygtig din lærer mener, at du er.

Til mange opgaver kan du også finde en lille video, der forklarer, hvordan du kan løse opgaven, eller måske er der en lille bid tekst eller et link.

Mest til lærere

Hejsa.

Tak for, at du har mod på at prøve Din Matematikbog.

Som der står ovenover: Din Matematikbog tilpasser sig eleven ud fra elevens tidligere besvarelser indenfor den enkelte disciplin og ud fra de vurderinger af elevens standpunkt, som du måtte lave.

Opgaverne vælges ikke ud fra et simpelt gennemsnit, i stedet vælges den opgave, der har det højeste niveau, som eleven forventes at kunne svare rigtigt på. Matematikken minder mest om at finde medianen.

Men: Din Matematikbog er også et samarbejdsprojekt. Vi skal sammen lave de opgaver, der skal være med i bogen.

Du kan vælge blandt mange forløb, som dine kolleger har lavet. Til gengæld skal du også bidrage med meget eller lidt. Det kan være, at du tilføjer nogle opgaver på nye niveauer, måske har du nogle rettelser eller tilføjelser til nogle opgaver, eller måske har du en fed ide til et forløb.

Når du opretter en opgave, vælger du hvilken sværhedsgrad, du mener, at opgaven har. Efterhånden, som opgaven bliver brugt, vil Din Matematikbog tilpasse sværhedsgraden ud fra de besvarelser, som der er kommet på opgaven. På den måde er Din Matematikbog også dynamisk i den forstand.